Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje


Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje. Wij zijn Fien en Aart en wonen sinds 2007 met veel plezier op de campo in het zuiden van de Costa Blanca. Genietend van het klimaat, de ruimte, de rust, het levenstempo, onze hondjes en vogeltjes en van elkaar. Kijk gerust rond in deze blog en reacties zijn altijd welkom.

maandag 8 oktober 2012

Kanaries

Tot nu toe de warmste dag van de maand. Het werd 32,7 graden met een stralende zon en een briesje.

Vorige week zette ik een paar fotootjes van Gouldsamadines op een logje. Vandaag een aantal kanaries uit onze volière. We hebben een stuk op 30 kanaries tussen de andere soorten vliegen. Het is bij ons een multiculturele toestand. Ik kweek niet bewust op een kleur of type of soort. Bij ons is het 60er jaren flowerpower in de volière. Vogels die elkaar leuk vinden krijgen alle kans daar wat mee te doen. Vandaar dat we dan ook een grote variatie aan types hebben. Wij vinden dat leuk en de kanaries vermoedelijk ook. 

1 opmerking:

  1. Schitterend Aart jouw kanarie-benadering. Leven en laten leven. Rotzooi maar wat aan. Remember the Sixties with Back to the 60's. Steek een bloem in je haar en wees lief voor elkaar. Grtz Albert

    BeantwoordenVerwijderen