Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje


Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje. Wij zijn Fien en Aart en wonen sinds 2007 met veel plezier op de campo in het zuiden van de Costa Blanca. Genietend van het klimaat, de ruimte, de rust, het levenstempo, onze hondjes en vogeltjes en van elkaar. Kijk gerust rond in deze blog en reacties zijn altijd welkom.

woensdag 10 oktober 2012

Warm

Ook vandaag scheen de zon weer volop. Het was warm met 34,8 graden. Vanaf morgen wordt het wat minder heet en gaan we naar normale oktober temperaturen.

Vanmiddag hebben we bij Math en Dina genoten van een heerlijk dinertje. Ze hadden zich weer behoorlijk uitgesloofd. Met z'n achten hebben we op de veranda een leuke middag met elkaar doorgebracht.
De zon ging vanavond weer gekleurd onder en wordt er wat vochtiger lucht aangekondigd.
 Zwemmen kan nog steeds prima bij 24 graden watertemperatuur.

3 opmerkingen:

 1. Mooi!!!! De eerste door de kleur en de tweede met de spiegeling!
  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Samen eten met vrienden en bij zo'n heerlijke temperatuur en mooie lucht... wat wil je nog meer? kan me dat helemaal voorstellen !!! geniet, groetjes, Diny

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Aart: In Los Boliches was het eind september 's avonds al aardig vochtig. Kon je voelen aan het hek van het balcon. Is het bij jou nu droger en warmer omdat je meer in het binnenland zit? Groeten Albert

  BeantwoordenVerwijderen