Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje


Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje. Wij zijn Fien en Aart en wonen sinds 2007 met veel plezier op de campo in het zuiden van de Costa Blanca. Genietend van het klimaat, de ruimte, de rust, het levenstempo, onze hondjes en vogeltjes en van elkaar. Kijk gerust rond in deze blog en reacties zijn altijd welkom.

dinsdag 23 oktober 2012

Peligro

Het is dan wel 23 oktober, maar het leek wel weer zomer vandaag. Er stond heel weinig wind, de zon scheen uitbundig en het werd 24,9 graden. Heerlijk weer om in de tuin bezig te zijn. Beetje snoeien, beetje onkruid plukken, beetje stekken verzamelen voor Math, en zo maar door.

Ik heb al eens eerder fotootjes van ruïnes geplaatst. Die oude half ingestorte finca´s blijven mij boeien. Er straalt toch een bepaalde schoonheid van uit. In mijn fotoarchief  trof ik deze plaatjes. Er naar binnen gaan wordt afgeraden door het woord peligro op de gesloten deur. Peligro is Spaans voor gevaar. Ja, misschien loop je de kans een balk op je hoofd te krijgen als je naar binnen zou gaan, maar ik vind de buitenkant toch altijd interessanter. Binnenkort ga ik weer eens op pad om wat andere ruïnes te fotograferen.


2 opmerkingen:

  1. Plezant deze foto's. Alleen in het vervolg één van de situatie hoe het hele huis er op staat. Kan dat?
    Saludos de Albert

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ruïnes en mooie luchten. Ik sta er ook altijd van en naar te kijken ;-)

    BeantwoordenVerwijderen