Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje


Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje. Wij zijn Fien en Aart en wonen sinds 2007 met veel plezier op de campo in het zuiden van de Costa Blanca. Genietend van het klimaat, de ruimte, de rust, het levenstempo, onze hondjes en vogeltjes en van elkaar. Kijk gerust rond in deze blog en reacties zijn altijd welkom.

vrijdag 26 oktober 2012

Honden

De dag begon bewolkt. In de loop van de ochtend klaarde het lekker op om aan het eind van de dag weer over te gaan in bewolking. Er stond heel weinig wind en de max. temperatuur kwam uit op 25,9 graden.

 Om 8 uur vanochtend glipte de zon onder het wolkendek door om de berg achter ons te verlichten.


Onze 4 honden deden het vandaag ook rustig aan. Jerry speelde voor zwabber op de vloer en Rakker, Alby en Bikkel nestelden zich bij elkaar op de bank. Af en toe ging het stel even naar buiten om naar een voorbijganger te gaan blaffen. Inmiddels vinden ze het ook leuk om tegen Tyson, één van de buurhonden te blaffen, die zich vervolgens ook van zijn beste kant laat horen. Ach, zo blijven ze in training zullen we maar zeggen.....

3 opmerkingen:

 1. Zowel Mara als ik smolten een beetje bij het zien van die foto met Rakker, Alby en Bikkel. Nu begrijp ik ook wel een beetje dat jullie om de beurt naar Holland gaan omdat het laten verzorgen van 4 honden door een ander niet zo makkelijk gaat. Of zie ik het vergeet? OT: Laatste log zing jij vast ook wel mee. Slaap ze een uurtje langer vannacht.
  Saludos de Albert

  BeantwoordenVerwijderen
 2. vergeet moet natuurlijk "verkeerd" zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke foto's van de honden. Die zwabber is wel een hele mooi exemplaar, hoewel het drietal op de bank er ook mag zijn.
  Groetjes uit een nu weer grijs Nederland na een zonnig, maar koud weekend.

  BeantwoordenVerwijderen