Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje


Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje. Wij zijn Fien en Aart en wonen sinds 2007 met veel plezier op de campo in het zuiden van de Costa Blanca. Genietend van het klimaat, de ruimte, de rust, het levenstempo, onze hondjes en vogeltjes en van elkaar. Kijk gerust rond in deze blog en reacties zijn altijd welkom.

zondag 28 oktober 2012

Nieuwe "bodega"

Een wat schrale frisse dag werd het vandaag. Volop zon, maar een schrale wind en een maximum temperatuur van slechts 16,4 graden.  Brrr.. zo´n lage temperatuur hadden we voor het laatst meer dan een half jaar geleden.

Onze wijntjes kopen we altijd bij één van de twee bodega's is Hondon de las Nieves. En tot volle tevredenheid. Lekkere wijn uit het vat voor rond een euro per liter. (Ik zou willen dat mijn auto daarop liep).
Nu is er vorige week een nieuwe "bodega" geopend in Hondon de los Frailes. Vlakbij huis dus. Het is geen luxe zaak met mooie houten vaten en donker eikenhout, maar gewoon een paar stellingen met metalen vaten met diverse wijnsoorten en een paar rekken met flessen. Om een wijntje uit te proberen hebben we een kannetje met 2 liter vino tinto gekocht. En ik moet zeggen, voor 95 cent per liter een geweldig lekker slobberwijntje.
3 opmerkingen:

 1. Voor die temperatuur tekenen wij hier, want het is hier grijs en kil vandaag met amper 9 graden. Zo af en toe wat gespetter. Zal wel vroeg donker zijn. Moet ik toch aan wennen nu de wintertijd weer ingegaan is.
  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Aart no te lo bebas de golpe...ja,ja,ja...
  Fien,un besito.Saludos para los dos.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Niet alles in één keer uitdrinken hé, alhoewel, een blokje hout op de haard en gezellig met z'n tweeën ... :-)

  BeantwoordenVerwijderen