Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje


Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje. Wij zijn Fien en Aart en wonen sinds 2007 met veel plezier op de campo in het zuiden van de Costa Blanca. Genietend van het klimaat, de ruimte, de rust, het levenstempo, onze hondjes en vogeltjes en van elkaar. Kijk gerust rond in deze blog en reacties zijn altijd welkom.

zaterdag 22 oktober 2011

Buitje regen

Vandaag was het half bewolkt met weinig wind en het werd toch nog 23,1 graden.

Volgens het weerbericht van de laatste paar dagen zouden we vanaf vandaag, na een hele lange droge periode, een beetje regen tegemoet kunnen zien. De planten in de tuin schreeuwen om een plons water. Omdat ik deze keer wat meer vertrouwen had in de berichtgeving, heb ik gisteren een zak van 25 kilo kunstmest bij de bomen en de struiken gestrooid. Als er dan regen komt kan de mest meteen mooi opgenomen worden. En verdraaid, het heeft afgelopen nacht geregend. Ik denk een centimetertje water. Vanochtend, zo tegen half negen, rook het heerlijk fris buiten bij de zonsopkomst. We zijn blij met het buitje van vannacht, maar genoeg is het nog niet. De komende dagen verwachten we echter nog wel wat gespetter. Nou, laat maar komen...  

1 opmerking:

  1. Het ene gedeelte van Europa is kleddernat en het andere kurkdroog....! We blazen de wolken wel jullie kant op hoor, wij hebben hier in Nederland meer dan genoeg gehad, dit jaar !!
    Leuke site, kom misschien wel vaker aanwaaien....
    groetjes, Janny

    BeantwoordenVerwijderen