Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje


Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje. Wij zijn Fien en Aart en wonen sinds 2007 met veel plezier op de campo in het zuiden van de Costa Blanca. Genietend van het klimaat, de ruimte, de rust, het levenstempo, onze hondjes en vogeltjes en van elkaar. Kijk gerust rond in deze blog en reacties zijn altijd welkom.

zaterdag 29 oktober 2011

Herfst

Wind en regen hielden ons vandaag hoofdzakelijk binnen. Vanmiddag werd het wel droog, maar erg lekker was het niet om naar buiten te gaan. De temperatuur piekte nog net even boven de 20 graden met 20,8.

Afgelopen donderdagochtend maakte ik met het automatische cameraatje deze foto van de zonsopkomst. Zo rood zie je hem niet vaak. De kleuren zijn niet bewerkt met een fotobewerkingsprogramma. Wat je ziet is zoals het was. Een schril contrast met het grauw en grijs van vanochtend.

3 opmerkingen:

  1. Tjonge... wat een plaat van een foto. Prachtig.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dit zijn de momenten waar je voor gaat natuurlijk...! Ach en een temperatuur van 20,8 graden, dat hebben wij in de afgelopen zomer maar sporadisch een keer gehad....wat klaag je nog...vandaag was het hier amper elf graden....!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hier op het eiland zien we regelmatig de zon in alle tinten rood aan de horizon ondergaan, je zou denken op den duur niets speciaal meer, maar ik sta er steeds nog in bewondering naar te kijken en heb reeds zo'n dikke 300 zonsondergangen in mijn archieven.

    BeantwoordenVerwijderen