Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje


Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje. Wij zijn Fien en Aart en wonen sinds 2007 met veel plezier op de campo in het zuiden van de Costa Blanca. Genietend van het klimaat, de ruimte, de rust, het levenstempo, onze hondjes en vogeltjes en van elkaar. Kijk gerust rond in deze blog en reacties zijn altijd welkom.

donderdag 6 oktober 2011

Einde seizoen

Het houdt niet op met het mooie weer. Ook vandaag scheen de zon weer uitbundig. Er stond weinig wind en het werd 31,2 graden.

We merken er hier op de campo helemaal niets van hoor, maar met het ten einde lopen van het toeristenseizoen is met het vertrek van Rob en Yvonne gisteren, voor ons ook het geplande gastenbezoek afgelopen voor dit jaar. Dat betekent niet dat er niet toch nog wat onverwacht bezoek zal komen. Vorig jaar gebeurde dat ook door onder anderen Herman en Yvonne Prins, die met hun camper ieder jaar weer een aantal weken door Spanje trekken. Nou, ook dit jaar zijn ze van harte welkom hoor als ze in de buurt zijn. Vandaag maar weer eens een paar fotootjes van wat er nog bloeit.


1 opmerking: