Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje


Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje. Wij zijn Fien en Aart en wonen sinds 2007 met veel plezier op de campo in het zuiden van de Costa Blanca. Genietend van het klimaat, de ruimte, de rust, het levenstempo, onze hondjes en vogeltjes en van elkaar. Kijk gerust rond in deze blog en reacties zijn altijd welkom.

donderdag 20 oktober 2011

Vogelnestjes

De ochtend en de eerste helft van de middag verliepen nogal bewolkt. Later op de dag kwam de zon er toch nog bij. Er stond heel weinig wind en de temperatuur stokte bij 24,7 graden.

We doen het op ons gemak. Het snoeien van de amandelbomen. Tenzij we ergens heen moeten of boodschappen willen doen, snoeien we 1 of 2 bomen per dag. En als we een dag er geen zin in hebben, doen we wat anders. Het gesnoeide hout hakselen we wel meteen.
En tijdens de snoeiwerkzaamheden komen we regelmatig een vogelnestje tegen. In sommige bomen wel meerdere. Nooit geweten dat we zoveel volgelnestjes in onze tuin hadden. Of de vogeltjes het komend voorjaar het grove snoeiwerk waarderen waag ik echter te betwijfelen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten