Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje


Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje. Wij zijn Fien en Aart en wonen sinds 2007 met veel plezier op de campo in het zuiden van de Costa Blanca. Genietend van het klimaat, de ruimte, de rust, het levenstempo, onze hondjes en vogeltjes en van elkaar. Kijk gerust rond in deze blog en reacties zijn altijd welkom.

zondag 30 oktober 2011

Halloween bij Finca el Romero

Ons koesterend in de zon zaten we vanochtend op de veranda bij Cor en Jannie aan de koffie. Albert en Monique schoven even later ook aan. Het werd een heerlijke dag met weinig wind en een temperatuur van 24,5 graden.

Gisteravond was de officiële opening van het nieuwe Bed en Breakfast in Barbarroja, Finca el Romero van Thomy en Jean-Philipe. De start van dit mooie B&B werd gevierd met een Halloween party. Al snel stroomden de bar en het restaurant vol met bezoekers. Thomy en Jean-Philipe gaan zich niet alleen richten op het verzorgen van B&B gasten, maar gaan ook hun restaurantje uitbaten en regelmatig festiviteiten organiseren. Lekker handig voor ons. Op loopafstand en toch ver genoeg om geen last te hebben van eventueel teveel aan geluid.

6 opmerkingen:

 1. En na een glaasje op kun je nog naar huis struinen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Als jullie na dat glaasje niet meer linksaf kunnen, dan gaan jullie maar rechtsaf en jullie staan bij ons: hoeven jullie in ieder geval de weg niet over te steken.... maar zo gek zal het niet worden denk ik....

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @Albert y Mara: Neen. Max 10% Brits. We zitten hier niet aan de kust....

  BeantwoordenVerwijderen
 4. @Aart: En wat komt er dan wel? Ollanders, het zou kunnen, want je zit NIET aan de kust.
  *wink, big smile*

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoe was u verkleed bij Halloween? Foto!!

  BeantwoordenVerwijderen