Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje


Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje. Wij zijn Fien en Aart en wonen sinds 2007 met veel plezier op de campo in het zuiden van de Costa Blanca. Genietend van het klimaat, de ruimte, de rust, het levenstempo, onze hondjes en vogeltjes en van elkaar. Kijk gerust rond in deze blog en reacties zijn altijd welkom.

vrijdag 28 september 2012

Beetje overdreven

De hele dag was het bewolkt en af en toe viel er een paar spatten regen. Tot even na 4 uur. Toen werden de hemelsluizen helemaal opengezet. En in zeer korte tijd kwam er 55 liter water per vierkante meter, oftewel 55 millimeter regen naar beneden. De hele tuin veranderde in een meer. In totaal is er vandaag tot nu toe ruim 60 millimeter gevallen. Zo'n beetje de helft van het jaargemiddelde. De hele avond wordt er nog meer regen verwacht en morgen is het weer droog.
Mij zul je de komende weken niet meer horen zeuren om een beetje regen hoor....

3 opmerkingen:

 1. Als de kunstmest nu maar niet weggespoeld is......

  BeantwoordenVerwijderen
 2. In ieder geval hoef je de tuin de komende tijd niet zelf te begieten.
  Wij hebben hier amper enkele mm. gevangen met een buitje van welgeteld 10 minuten :-(

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat is heel veel water! Ik zag net op buienradar een bericht over meer dan 200 mm op sommige plaatsen en aardverschuivingen e.d. Maar ook een aantal slachtoffers. Dus dacht even bij jullie kijken. Net als Diny dacht ik ook al waar zal je kunstmest gebleven zijn?
  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen