Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje


Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje. Wij zijn Fien en Aart en wonen sinds 2007 met veel plezier op de campo in het zuiden van de Costa Blanca. Genietend van het klimaat, de ruimte, de rust, het levenstempo, onze hondjes en vogeltjes en van elkaar. Kijk gerust rond in deze blog en reacties zijn altijd welkom.

vrijdag 21 september 2012

Goed weer voor een wandeling

Tegen de verwachting in bleef het vandaag hoofdzakelijk bewolkt. Pas tegen de avond klaarde het volledig op. Bij een briesje werd het 27,6 graden.

Perfect weer was het vanochtend om een wandeling te maken. Rob en Marja wilden ook graag eens meemaken waarom hun dochter Daphne en haar vriendin Maaike zo enthousiast zijn over de natuur bij ons achter. Wij dus vanochtend de wandelschoenen aangetrokken. Gewapend met stokken voor de balans bij het oversteken van het riviertje gingen we op pad. Overweldigd door de pracht van de ruige natuur hebben we ruim 2 uur langs de Río Chícamo gewandeld. Na afloop was het heerlijk afkoelen in het zwembad waarvan de watertemperatuur inmiddels alweer gezakt is naar 24 graden.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten