Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje


Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje. Wij zijn Fien en Aart en wonen sinds 2007 met veel plezier op de campo in het zuiden van de Costa Blanca. Genietend van het klimaat, de ruimte, de rust, het levenstempo, onze hondjes en vogeltjes en van elkaar. Kijk gerust rond in deze blog en reacties zijn altijd welkom.

donderdag 6 september 2012

Wasbeurt

De nachten worden al wat koeler, zo'n graadje of 15. En dan koelt het zwembadwater flink af. Het is lang geen 30 graden meer. Vandaag was het het ook weer een prachtige zonnige dag met weinig wind en toch nog 30,7 graden als maximum.

Door de droogte is het nogal stoffig en dat stof ligt dan ook op de auto's. En als er dan een paar druppels regen valt, dan ziet de auto er meteen helemaal niet meer uit. Het was alweer een paar maanden geleden dat de auto's een wasbeurt hebben gehad. Vanochtend was de grote Montero aan de beurt. Morgen krijgt de kleine ook een sopje.

3 opmerkingen:

 1. Deze rituelen zijn zo herkenbaar ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Lijkt hier wel hetzelfde. Na de renovatie van de straat is die nog dik bedekt met zand en dat waait lekker op je auto en ook in en rond je huis, want overal stof. Maar na wat gespetter ziet de auto er niet uit. Dus voor de vakantie nog even soppen! Die van jullie blinken weer.
  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Beide MG's en de Honda CRX van Mara staan gewassen en al in de garages, te wachten op onze terugkomst in Nederland. Hier geen auto nodig. Vandaag mijn Batavus citybike schoongemaakt en afgestoft. Al om 08.30 uur gedaan en daarna 2 stokbroodjes gehaald bij de bakker voor ons ontbijt. Vandaag naar het strand geweest aan de overkant en een ligbed gehuurd met .... een parasol.
  Saludos de Albert

  BeantwoordenVerwijderen