Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje


Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje. Wij zijn Fien en Aart en wonen sinds 2007 met veel plezier op de campo in het zuiden van de Costa Blanca. Genietend van het klimaat, de ruimte, de rust, het levenstempo, onze hondjes en vogeltjes en van elkaar. Kijk gerust rond in deze blog en reacties zijn altijd welkom.

woensdag 12 september 2012

Linksaf

Een heerlijke warme zomerdag werd het. Nu om 9 uur in de avond is het nog 27 graden. De maximum temperatuur kwam vandaag uit op 35,5 graden. Voor morgen wordt er echter koeler weer verwacht.

Het is bijna iedere avond raak. Aan de achterkant van ons huis is dan een mooie zonsondergang te bewonderen. Ook vanavond weer. Echter, de zon gaat elk jaar na 21 juni iedere dag een stukje verder naar links op de horizon onder. Dat is nu nog niet zo´n ramp, maar hoe verder hij linksaf gaat, hoe dichter we bij de winter komen. En dat is niet zo´n geweldig vooruitzicht......


3 opmerkingen:

 1. Kijk, dat is bij ons het zelfde... steeds meer naar links,... gaat de ZON onder! bij ons wordt het nu al fris maar bij jullie.... .. konden we maar even ruilen... groetjes, Diny

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoe mooi dat silhouette van de bergen tijdens de schemering.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel mooie zonnetjes! Ja, soms lastig de verschuivende zon. Voor mij is het vaak in de herfst en winter gemakkelijker om vanuit de tuin te fotograferen omdat de bomen dan kaal zijn en de zon vaak door een oude eik te zien is.
  Ik moet nog niet aan de winter denken!
  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen