Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje


Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje. Wij zijn Fien en Aart en wonen sinds 2007 met veel plezier op de campo in het zuiden van de Costa Blanca. Genietend van het klimaat, de ruimte, de rust, het levenstempo, onze hondjes en vogeltjes en van elkaar. Kijk gerust rond in deze blog en reacties zijn altijd welkom.

zaterdag 29 september 2012

Waarover spraken zij

De rust is in de atmosfeer weer teruggekeerd. Vandaag was het wisselend bewolkt en stond er weinig wind. Als het zonnetje de overhand kreeg was het direct lekker warm. De maximum temperatuur kwam uit op 24,4 graden.
Waarover spraken zij?

Gisteren meldde ik dat er ruim 60 millimeter regen was gevallen. Die 6 centimeter had Leo in Macisvenda opgevangen. Dorpsgenoot Antonio vertelde mij dat bij ons in Barbarroja, een paar kilometer bij Macisvenda vandaan, in 1,45 uur 84 millimeter was gevallen. Kijk, dat zijn nog eens getallen, hoewel er elders nog veel meer water is gevallen en helaas zelfs slachtoffers zijn gevallen.
Voorlopig hebben we weer genoeg en de bomen, struiken en planten vinden dat vast ook....

2 opmerkingen:

  1. Na het zien en horen van al die onheilspellende berichten op TV! Toch fijn te horen dat het goed gaat met jullie.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. De zon heeft zondag weer uitbundig geschenen, echt een zon-dag dus, en dan kan je je nauwelijks voorstellen hoe bar en boos het geweest is in Alora en omgeving afgelopen vrijdag. En wat een materiële schade. Je hebt de foto's bij ons gezien.
    Saludos de Albert

    BeantwoordenVerwijderen