Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje


Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje. Wij zijn Fien en Aart en wonen sinds 2007 met veel plezier op de campo in het zuiden van de Costa Blanca. Genietend van het klimaat, de ruimte, de rust, het levenstempo, onze hondjes en vogeltjes en van elkaar. Kijk gerust rond in deze blog en reacties zijn altijd welkom.

woensdag 5 september 2012

Droog

Ook vandaag werd het een zonnige dag. Met een briesje erbij kwam de temperatuur tot 29,0 graden.

Sinds eind april is er in totaal nog geen 3 millimeter regen gevallen. Dan kun je wel stellen dat het erg droog is. En de komende dagen blijft dat zo. De velden die niet bewaterd worden zijn dan ook dor en kleuren geel. Zelfs de olijfbomen worstelen met de droogte. Het wordt nu echt tijd voor een flinke plons nattigheid.

4 opmerkingen:

 1. Ik zal een dansje doen maar zelfs hier in Deventer regent het niet.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. En nu maar hopen dat er niet iemand is die een kampvuur aanmaakt zoals gebeurde in Coin met als resultaat een grote fik. Ons hele reisverslag staat nu op de site met o.a. het nieuwe station onder de luchthaven.
  Saludos de Albert

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ach ja ... het is triestig!
  Hetzelfde hier ook hoor, alles geel en dor.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Je mag hopen dat het niet in de fik vliegt. Ik zie wel dat het niet meer zo heet is bij jullie. 29 graden is toch wel te doen lijkt me. Maar regen hebben jullie hard nodig!
  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen