Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje


Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje. Wij zijn Fien en Aart en wonen sinds 2007 met veel plezier op de campo in het zuiden van de Costa Blanca. Genietend van het klimaat, de ruimte, de rust, het levenstempo, onze hondjes en vogeltjes en van elkaar. Kijk gerust rond in deze blog en reacties zijn altijd welkom.

woensdag 19 september 2012

Lekker overzichtelijk.....

Wisselend bewolkt met een windje werd het vandaag. De temperatuur kwam uit op 29,4 graden. De verwachting is dat er vanavond of vannacht misschien wel een lang verwacht buitje regen gaat vallen.

Vanochtend hebben we met ons 4tjes een paar inkopen gedaan, waarbij een bezoekje aan het marktje in Hondón de las Nieves ook niet mocht ontbreken.
Op één van de stalletjes moet de verkoper gedacht hebben, ik gooi mijn hele voorraad er maar op en wie weet vindt iemand iets ertussen waar hij of zij altijd al naar op zoek geweest is. Ik heb daar echter wel zo mijn twijfels over. Overdaad schaadt, of door de bomen zie je het bos niet meer, of zoiets.....


4 opmerkingen:

 1. Een lekker buitje?
  Hoop doet leven ;-)
  Althans dat is hier toch het geval.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. "Zoek het maar uit" lijkt die verkoper te denken. Je mag hopen voor de kopers dat de juiste schoenen/maten bij elkaar zitten!
  Leuke foto! Ik hoop voor jullie dat het buitje gevallen is.
  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Lekker graaien Aart en dan pak ik bij zo'n stalletje juist het onderste paar!
  Saludos un bandido, Albert

  BeantwoordenVerwijderen