Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje


Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje. Wij zijn Fien en Aart en wonen sinds 2007 met veel plezier op de campo in het zuiden van de Costa Blanca. Genietend van het klimaat, de ruimte, de rust, het levenstempo, onze hondjes en vogeltjes en van elkaar. Kijk gerust rond in deze blog en reacties zijn altijd welkom.

zondag 16 september 2012

Stil

Vandaag werd het een warme zomerdag. Bijna geen wind en een temperatuur van 34,5 graden.

Het is weer stil in huis. Vanochtend hebben we Ingrid, Kees en Aart-Jan naar El Altet gebracht. Om 1 uur waren ze weer terug in Nederland. En dan is het weer stil in huis. Zo'n kleine druktemaker brengt heel wat leuke reuring in huis. We hebben in ieder geval weer van elkaar genoten.
En.... het blijft niet lang stil, want morgenmiddag krijgen we de ouders van Daphne, Rob en Marja voor 10 dagen te logeren. We gaan er wat gezelligs van maken met elkaar. Daarna wordt het wel stil, want plannen voor logeerpartijen voor de rest van het jaar zijn er niet.

3 opmerkingen:

  1. Van die mooie stille momenten zijn er dus wel ... ik wou al zeggen "zo tussen door" maar het is voorlopig de rest van het jaar ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Nog even op de tanden bijten en B&B Aart y Fien es terminado.
    N.B. Het verblijven van de kleinzoon in huis is heel wat anders!
    Saludos de Albert

    BeantwoordenVerwijderen