Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje


Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje. Wij zijn Fien en Aart en wonen sinds 2007 met veel plezier op de campo in het zuiden van de Costa Blanca. Genietend van het klimaat, de ruimte, de rust, het levenstempo, onze hondjes en vogeltjes en van elkaar. Kijk gerust rond in deze blog en reacties zijn altijd welkom.

vrijdag 14 januari 2011

José

Met 22,3 graden, bijna geen wind en een wolkenloze hemel werd het vandaag weer een prachtige dag. Gisteren was het ook heerlijk weer met 20,9 graden.

Iedere 14 dagen komt José met zijn bestelauto aan de poort. Het is niet strak elke 14 dagen. Soms 12 dagen, soms 15 of 16. Je kan dus nooit precies plannen wanneer hij komt. Een enkele keer missen we hem dan ook en kopen dan ons fruit in de supermercado. De achterbank en de kofferruimte heeft hij vol staan met seizoensprodukten. Met een handwegertje weegt hij de bestelde produkten en als we afgerekend hebben stopt hij in alle zakken nog een paar extra sinaasappels of mandarijnen. Dan volgt nog een kletspraatje over het weer en waar hij de komende dagen allemaal naar toe gaat om zijn dagverse groenten en fruit uit te venten. Een altijd vrolijke kerel, die José.

1 opmerking:

  1. Wat ontzettend leuk, zie ik daar over de leuning ook nog lappen stof liggen voor de verkoop?? groetjes.

    BeantwoordenVerwijderen