Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje


Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje. Wij zijn Fien en Aart en wonen sinds 2007 met veel plezier op de campo in het zuiden van de Costa Blanca. Genietend van het klimaat, de ruimte, de rust, het levenstempo, onze hondjes en vogeltjes en van elkaar. Kijk gerust rond in deze blog en reacties zijn altijd welkom.

zaterdag 15 januari 2011

Weg is weg

Het werd vandaag weer een prachtige zonnige dag. In de loop van de middag werd het een beetje heiig. De max temperatuur kwam uit op 20,1 graden bij weinig wind.

Bij sommige Spaanse huizen zie je een aantal meters buiten hun terrein afval liggen op braakliggende grond. Puin, een hoopje beton dat over was, een zak met bouwafval e.d. Bij een wandelingetje aan de rand van het dorp trof ik een hoop bouwafvalscherven vermengd met een vracht aan amandeldoppen. Boven deze hoop torende een grote cactus, tussen wiens bladen een prachtige plant met mooie gele bloemen woekerde. Als je het afval wegdenkt hou je een mooi plaatje over. Van de week ga ik van deze plant een paar stekken halen en in mijn puinvrije tuin zetten.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten