Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje


Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje. Wij zijn Fien en Aart en wonen sinds 2007 met veel plezier op de campo in het zuiden van de Costa Blanca. Genietend van het klimaat, de ruimte, de rust, het levenstempo, onze hondjes en vogeltjes en van elkaar. Kijk gerust rond in deze blog en reacties zijn altijd welkom.

maandag 24 januari 2011

Tegel

Vandaag was het half bewolkt. Het werd 11,3 graden en er stond een windje. Afgelopen nacht heeft het niet meer gevroren, maar heel veel planten hebben behoorlijk wat schade opgelopen.

Onze buitenkeuken is gebouwd met aan de buitenkant geaccidenteerde en aan de binnenkant glad afgewerkte stenen. Aan de binnenkant zit je nu tegen een gladde muur met voegen tussen de stenen aan te kijken. En dat vinden we niet mooi. Daarom hebben we Bernd, onze "huis"aannemer gevraagd een offerte te maken om de binnenkant van de zomerkeuken te verfraaien met aan de onderzijde een lambrisering van tegels en de bovenzijde met glad stucwerk. Vanochtend zijn we samen met Bernd de tegels gaan uitzoeken bij Consydecor. We hebben uit het zeer ruime aanbod gekozen voor een typisch Valenciaans motief. Volgende week begint Bernd met de klus zodat we straks in het voorjaar met nog meer plezier gaan genieten van de buitenkeuken.

1 opmerking:

  1. De keus is groot zo te zien, is het de onderste foto geworden? blauw met geel. Ik zag ook dat de bloemen bevroren waren, wat toch jammer! groetjes.

    BeantwoordenVerwijderen