Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje


Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje. Wij zijn Fien en Aart en wonen sinds 2007 met veel plezier op de campo in het zuiden van de Costa Blanca. Genietend van het klimaat, de ruimte, de rust, het levenstempo, onze hondjes en vogeltjes en van elkaar. Kijk gerust rond in deze blog en reacties zijn altijd welkom.

vrijdag 28 januari 2011

Voorzichtig

Wederom was het vandaag een hoofdzakelijk bewolkte dag. Er stond bijna geen wind en het werd 12,3 graden. Een beetje regen viel ons ook ten deel.

10 dagen geleden schreef ik dat de amandelbloesem op springen stond. Door de koude periode die we daarna kregen, hielden de meeste bloemetjes zich toch nog wat langer verscholen in hun kapsel. De vorst van het afgelopen weekend heeft wel schade toegebracht aan een deel van de knoppen. Op diverse plekken liggen ze afgevroren op de grond. Maar zo langzamerhand beginnen er toch steeds meer open te springen. Rond het middaguur brak het zonnetje heel even door en kon ik deze met regendruppels getooide bloesempjes vastleggen.


1 opmerking:

  1. De amandelbloesem is hier ook aan de gang, heelder valeien vol met bloesem (Puntagorda)
    Hier in het 'Centro de Salu' kun of moet je een ticket nemen en daarna kun je gerust koffie gaan drinken en na een uurtje is het jou beurt.

    BeantwoordenVerwijderen