Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje


Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje. Wij zijn Fien en Aart en wonen sinds 2007 met veel plezier op de campo in het zuiden van de Costa Blanca. Genietend van het klimaat, de ruimte, de rust, het levenstempo, onze hondjes en vogeltjes en van elkaar. Kijk gerust rond in deze blog en reacties zijn altijd welkom.

zondag 23 januari 2011

Koud

Het werd vandaag een koude dag. Het werd max. 8,5 graden, het was merendeels bewolkt en er stond een fris windje. Afgelopen nacht heeft het alweer gevroren. De verwarmingsketel staat de hele dag olie te verstoken. Als je naar buiten kijkt zie de heuvels rondom, anders zou je denken dat je in Nederland was.


Gisteren ben ik nog even naar Hondon de los Frailes gereden om een lekkere biefstuk bij de slager te kopen, een vers stokbroodje te scoren en om de Hallo op te halen bij de Tabacco. De Hallo is een Nederlandstalig weekblad, waarin de TV gids in is opgenomen. Best wel handig om er met dit weer een programma uit te kiezen. De fotootjes zijn van het pleintje bij het gemeentehuis en de toren van de kerk.

2 opmerkingen:

 1. Jeetje, maar wel super zonnig...
  Hier was de temperatuur zeker niet hoger, met de hele dag van dat ongezellige miezelige weer en soms gewoon vol regen. Als ik bij jullie zo die zon zie, ziet het er veel gezelliger uit...
  Ik wil zo met jullie ruilen...

  groetjes en een fijne week daar
  Anton

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie blauwe lucht, anders dan hier, er drijven nogal eens wolken voorbij maar de temp is wel steeds om en rond de 20º, eigenlijk letten we daar zo niet op. Feit is, we hebben geen verwarming in huis, niet nodig. We hebben wel "De wereld draait door" via sateliet ;-)

  BeantwoordenVerwijderen