Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje


Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje. Wij zijn Fien en Aart en wonen sinds 2007 met veel plezier op de campo in het zuiden van de Costa Blanca. Genietend van het klimaat, de ruimte, de rust, het levenstempo, onze hondjes en vogeltjes en van elkaar. Kijk gerust rond in deze blog en reacties zijn altijd welkom.

donderdag 6 januari 2011

Start

Vandaag zijn we met bloggen overgegaan van web-log.nl naar Blogger. We zullen zoveel mogelijk onze dagelijkse beslommeringen met onze lezers te delen.

3 opmerkingen:

 1. Wat vreselijk voor jullie, honderden uren werk verdwenen. Het antwoord wat jullie kregen was inderdaad wel erg laconiek. Maar gelukkig al weer een nieuwe start gemaakt. We wensen jullie veel succes met het nieuwe blog en hebben een nieuwe link gemaakt.
  Groet Phien & Wout

  BeantwoordenVerwijderen
 2. In december heb ik al eens boos een reactie naar web-log.nl gestuurd en mijn zorgen uitgesproken. Het komt bij mij allemaal erg amateuristisch over. Ze gaan bij Typepad weg en daar schijnen ze niets aan te kunnen doen. Ik zou ook best een ander willen nemen maar ja, we zitten volkomen vast aan ze, met 4 jaar log. Wel hebben we op onze website een volledige backup staan die we online zouden kunnen zetten. De foto komt trouwens veel mooier over dan bij web-log.nl Daar hebben we ook problemen mee. De kleine fotootjes worden erg onscherp. Veel succes en we zullen jullie adres in onze zijbalk veranderen.

  Groeten, Cokky en Edwin.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @Edwin&Cokky en Wout&Phien:
  Dank voor jullie reacties. Jullie staan inmiddels bij onze links.

  BeantwoordenVerwijderen