Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje


Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje. Wij zijn Fien en Aart en wonen sinds 2007 met veel plezier op de campo in het zuiden van de Costa Blanca. Genietend van het klimaat, de ruimte, de rust, het levenstempo, onze hondjes en vogeltjes en van elkaar. Kijk gerust rond in deze blog en reacties zijn altijd welkom.

dinsdag 11 januari 2011

Weer thuis

Vandaag was het licht bewolkt en het werd 18,5 graden. Er stond wel een flink windje.

We hebben afgelopen weekend een bliksembezoek aan Nederland gebracht. De belangrijkste reden was om ons pasgeboren kleinkind Aart-Jan in het echt mee te maken. Daarnaast was het natuurlijk prachtig om de kinderen ook weer even te zien. Zaterdag werden we van Schiphol opgehaald door schoonzoon Kees. Een klein halfuur later sloten we dochter Ingrid en de kleine in onze armen. Zondag zijn we naar Alkmaar gereden en hebben daar zoon Mark bezocht. De lunch hebben we gebruikt bij de vriendin van Mark, Monique in Limmen. Daarna zijn we met Mark en Monique weer naar Huizen gegaan en hebben daar een nog ontbrekende familiefoto gemaakt.
Het was geweldig om de kinderen en natuurlijk Aart-Jan even een paar dagen mee te maken, maar we waren verrukt toen we vanochtend weer op Spaanse bodem landden en weer thuis waren, waar we buiten op de veranda met een lekker temperatuurtje aan de koffie konden.

3 opmerkingen:

  1. Och wat een mooi kindje, en zoveel haar! Jullie hebben vast genoten bij kinderen en kleinkind. groetjes.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heerlijk toch om je kleinkind even te zien en te bewonderen, maar ook heerlijk om weer terug te zijn in je woonland. Noemen ze dit niet "Gedeelde vreugd is dubbele vreugd". Vast en zeker!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Mooi kereltje! Volgende keer waai je ff aan?

    BeantwoordenVerwijderen