Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje


Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje. Wij zijn Fien en Aart en wonen sinds 2007 met veel plezier op de campo in het zuiden van de Costa Blanca. Genietend van het klimaat, de ruimte, de rust, het levenstempo, onze hondjes en vogeltjes en van elkaar. Kijk gerust rond in deze blog en reacties zijn altijd welkom.

vrijdag 3 juni 2011

Grindklus klaar

Het was vandaag wisselend bewolkt met een beetje wind. De temperatuur stokte bij 23,6 graden. Best lekker weer, maar eigenlijk te koud voor de tijd van het jaar.

Het zware kruiwerk is nu klaar in onze tuin. Ruw geschat ligt er in totaal zo'n 100 ton gebroken marmer in 2 hoofdkleuren, wit en rood. Een groot deel ligt op worteldoek, behalve op het deel waar je met de auto rijdt. Dat deel is bedekt met grover grind en het ligt niet op worteldoek. Dit om te voorkomen dat de wielen gaan slippen bij iets teveel gas geven en je de stenen door je ramen ziet vliegen.

2 opmerkingen:

  1. Ziet er goed uit zeg. Mooi gedaan.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dat ziet er mooi uit! Als ik over zo'n zeven weken bij jullie ben zal ik even een rondje maken door de aantrekkelijke tuin. Het harde werk heeft resultaat geboekt Aart!

    BeantwoordenVerwijderen