Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje


Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje. Wij zijn Fien en Aart en wonen sinds 2007 met veel plezier op de campo in het zuiden van de Costa Blanca. Genietend van het klimaat, de ruimte, de rust, het levenstempo, onze hondjes en vogeltjes en van elkaar. Kijk gerust rond in deze blog en reacties zijn altijd welkom.

woensdag 15 juni 2011

Riny weer naar NL

In een lichte nevel kwam vanochtend de zon om even na 7 uur boven de berg uit. Het werd een prachtige zomerdag met in de middag een welkom windje. De temperatuur kwam uit op 30,7 graden. De komende dagen wordt het alleen maar warmer.

Zus Riny had het niet erg gevonden als haar terugvlucht geannuleerd zou zijn. Ze heeft geboft, want vanaf haar komst vorige week woensdag is het weer alleen maar mooier geworden. Na een week bijgetankt te hebben kan ze er weer tegen. Haar vliegtuig landde vanmiddag netjes om 18.06 uur op Eindhoven. Maar ze heeft nog een leuk vooruitzicht. In september komt ze weer met haar vriendin Jolanda, terwijl hun mannen het thuis draaiende moeten zien te houden. Een zware taak voor mij om mij staande te houden tussen 3 meiden. Maar goed, de temperatuur van het zwembadwater is in september ook nog perfect.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten