Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje


Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje. Wij zijn Fien en Aart en wonen sinds 2007 met veel plezier op de campo in het zuiden van de Costa Blanca. Genietend van het klimaat, de ruimte, de rust, het levenstempo, onze hondjes en vogeltjes en van elkaar. Kijk gerust rond in deze blog en reacties zijn altijd welkom.

zaterdag 11 juni 2011

Slangetje

Vandaag werd voorlopig de minst mooie dag als je de voorspellingen mag geloven. Het was half bewolkt en het werd 26,9 graden.

Vorig jaar heb ik er nog 1 in de volière gehad en het jaar daarvoor 2, die zich ieder tegoed deden aan een kanarie. Nu kroop een dun exemplaar van ongeveer 1 meter lang langs het zwembad. De slang ging gelukkig de goede kant op richting eind van de tuin. Het was een vrij agressief slangetje, want telkens als ik probeerde een fotootje te maken viel hij naar mij uit. Maar goed, hij is rechtuit blijven kruipen en misschien heeft hij een muisje kunnen vangen en komt hij niet terug voor een kanarie.

4 opmerkingen:

 1. Ah, gatsie. Mijn grootste angst...slangen....

  En ook zo'n lange....Gelukkig is hij de tuin uit gegaan..

  Gr,
  Mariska

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben eerlijk Aart, Als ik dit beest gezien zou hebben, zou ik hard om hulp hebben geroepen en hoog bij jou op je rug zijn geklommen. Brrrr ik griezel al bij het zien van beide foto's.
  Groetjes
  Mara

  BeantwoordenVerwijderen
 3. jeetje!!! weet je wel zeker dat ie weg is? Ik zou geen deur meer open laten staan....

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Nou Aart, je hebt toch twee mooie foto's geschoten.
  Ik wil hem niet graag tegenkomen... hihi.
  Het zijn wel mooie beesten, eerlijk is eerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen