Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje


Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje. Wij zijn Fien en Aart en wonen sinds 2007 met veel plezier op de campo in het zuiden van de Costa Blanca. Genietend van het klimaat, de ruimte, de rust, het levenstempo, onze hondjes en vogeltjes en van elkaar. Kijk gerust rond in deze blog en reacties zijn altijd welkom.

maandag 6 juni 2011

Lekker buitje

Het was vandaag wisselend bewolkt. Bij weinig wind werd het 26,9 graden. Even na 6 uur vanmiddag werden we onthaald op een flinke onweersbui die zo'n slordige 10 mm welkome regen bracht.

We zijn nu bijna een week bezig met het met de hand voeren van de 2 jonge kanaries. En tot nu toe gaat het aardig goed. Ze zitten dolenthousiast met hun vleugeltjes te klapperen als ze een van ons de volière in zien komen. Hun bekjes zijn wijdopen gesperd zodra ze het voederpipetje zien. Alleen knoeit er wel eens een beetje vloeibaar voer op hun veertjes. Vandaar dat ze gisteren voor het eerst in bad zijn geweest. Nu zitten ze weer fris gewassen na hun slaapje te wachten op één van ons.
Voor vandaag een collage van wat er op dit moment zo'n beetje bloeit in de tuin.

1 opmerking: