Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje


Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje. Wij zijn Fien en Aart en wonen sinds 2007 met veel plezier op de campo in het zuiden van de Costa Blanca. Genietend van het klimaat, de ruimte, de rust, het levenstempo, onze hondjes en vogeltjes en van elkaar. Kijk gerust rond in deze blog en reacties zijn altijd welkom.

woensdag 1 juni 2011

De dagen vliegen om

Sinds lange tijd hebben we vandaag een lekker beetje regen gekregen. Er viel ongeveer 10 milimeter nattigheid naar beneden. In de hele maand mei is er in totaal slechts 7,9 milimeter gevallen. De tuin is er blij mee. De temperatuur kwam niet boven de 20,7 graden uit.

De 10 dagen dat Mark bij ons geweest is zijn omgevlogen. Zo rijd je naar het vliegveld om hem op te halen en voordat je er erg in hebt kan je weer terug om hem weg te brengen. Maar dat neemt niet weg dat we een leuke tijd gehad hebben. En Mark is met een lekker kleurtje in het vliegtuig gestapt dat keurig op tijd vertrok richting Eindhoven. Nu maar weer kijken wanneer we de volgende trip kunnen plannen.

2 opmerkingen:

 1. De rust is dus wedergekeerd in Huize Barbarroja?
  Hier is geen druppel regen gevallen.
  Saludos
  Albertr

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hallo Fien en Aart

  zo te lezen hebben jullie genoten van het bezoek van Mark. Wat zijn 10 dagen dan kort hé.

  groet Albert

  BeantwoordenVerwijderen