Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje


Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje. Wij zijn Fien en Aart en wonen sinds 2007 met veel plezier op de campo in het zuiden van de Costa Blanca. Genietend van het klimaat, de ruimte, de rust, het levenstempo, onze hondjes en vogeltjes en van elkaar. Kijk gerust rond in deze blog en reacties zijn altijd welkom.

donderdag 9 juni 2011

Vakantie

Een prachtige zomerse dag werd het. Er stond een beetje wind en het werd 27,6 graden.

Gisteravond hebben we zus Riny opgehaald van vliegveld El Altet. Zij komt een week vakantie bij ons vieren. Ze viel met haar neus in de boter, want vandaag was het een schitterende dag om te luieren bij het zwembad.
Henk, Jolanda en Nomi zijn vrienden uit Nederland. Zij zijn ook voor een weekje vakantie in Spanje en kwamen ons vandaag met een bezoekje vereren. Fien had zich weer in de keuken uitgesloofd en een geweldige rijsttafel bereid, die vanmiddag onder de pergola bij het zwembad verorberd werd. Ondanks dat het zwembadwater niet warmer is dan 22 graden, konden de gasten het niet laten een frisse duik te nemen. Henk zat na het eten uit te buiken met een glaasje rosé in het zwembad. Ja, dan begin je toch een zomers gevoel te krijgen.

3 opmerkingen:

 1. Leuke foto's!!

  Fijne vakantie!

  Fam. Oranje
  Sneek

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het ziet er wel heel zomers uit hoor en 22 graden voor het water is toch niet echt koud?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat zomerse gevoel komt bij mij zeker boven borrelen. En dan nagaande dat ik over vier weken in het zwembad kan liggen!

  BeantwoordenVerwijderen