Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje


Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje. Wij zijn Fien en Aart en wonen sinds 2007 met veel plezier op de campo in het zuiden van de Costa Blanca. Genietend van het klimaat, de ruimte, de rust, het levenstempo, onze hondjes en vogeltjes en van elkaar. Kijk gerust rond in deze blog en reacties zijn altijd welkom.

vrijdag 24 juni 2011

Hongerlappen

Een beetje raar weer was het vandaag. Het begon met zon en later kwam er bewolking aandrijven. De temperatuur bleef steken bij 28,4 graden.

Ze zijn zo nieuwsgierig als wat en iedere ochtend weer. Zodra ik met de bakjes vers voer de volière in kom zijn ze er als de kippen bij. Ik bedoel dan de kanaries, want we hebben geen kippen in de volière, of je moet kwartels als kippen beschouwen. Ze komen aangestormd en storten zich op de bakjes net of ze een verrassing verwachten. Je zou denken dat ze nooit te eten krijgen, maar hun eigen voerbakjes zijn nog zeker tot de helft gevuld en op de grond ligt nog voor meer dan een week gemorst eten. Maar dat vinden de kwartels wel weer oké.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten