Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje


Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje. Wij zijn Fien en Aart en wonen sinds 2007 met veel plezier op de campo in het zuiden van de Costa Blanca. Genietend van het klimaat, de ruimte, de rust, het levenstempo, onze hondjes en vogeltjes en van elkaar. Kijk gerust rond in deze blog en reacties zijn altijd welkom.

dinsdag 21 juni 2011

Nog net geen Sinterklaas

Wederom een zomerse dag. Het werd 32,3 graden bij een bries uit het oosten.

Piet en Joke hebben we gisteravond opgehaald van El Altet. Zij zijn bij ons voor het 4e achtereenvolgende jaar. Kennelijk hebben ze het naar de zin hier in Barbarroja, want vorig jaar zijn ze zelfs 2 keer geweest. De avond van hun komst is iedere keer net Sinterklaasavond. Uit hun koffers komen allerlei mooi ingepakte kadootjes. We zingen nog net niet "Zie ginds komt de stoomboot". Leuk is het telkens in ieder geval wel.
Vanmiddag zijn we bijna traditiegetrouw gaan eten bij La Finca. Waar we morgen terecht komen is ook voor ons nog een verrassing.

2 opmerkingen:

  1. Ha, ik tel af. Nog twee weken plus een dagen tot we gaan eten bij La Finca ;-) Dat voelt altijd een beetje als thuiskomen en de allereerste keer was met jullie!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Bij het zien van deze foto en de twee vazen bier, dachten wij even, dat zijn Engelsen met hun pint. Dus niet, maar jullie vrienden Piet en Joke. Heel veel plezier met z'n viertjes toegewenst. Aan het zomerweer zal het niet liggen.
    Saludos de Albert y Mara

    O.T. Nog El Dia de San Juan gevierd?

    BeantwoordenVerwijderen