Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje


Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje. Wij zijn Fien en Aart en wonen sinds 2007 met veel plezier op de campo in het zuiden van de Costa Blanca. Genietend van het klimaat, de ruimte, de rust, het levenstempo, onze hondjes en vogeltjes en van elkaar. Kijk gerust rond in deze blog en reacties zijn altijd welkom.

maandag 27 juni 2011

Tijm

Net als gisteren werd het vandaag een prachtige wolkenloze dag. Met weinig wind werd het 32,9 graden. Door de relatieve lage luchtvochtigheid is dat voor hier een prima temperatuur.

We hadden in de tuin een paar wilde tijmplanten. Deze kwamen vorig jaar uit het rostgedeelte van de tuin van Jaap en Alie. Beide planten hebben het echter niet gered. Maar ik wil wel graag een paar tijmplanten, zei Fien. Wij dus op pad naar een tuincentrum. Dit keer zijn we gegaan naar Amoros in Elche. Een mooi en ruim gesorteerde soort "Intratuin". Tijm, citroentijm en basilicum als kruiden, en een mooie blauwe klimstruik kwamen in ons karretje terecht. De blauwe klimstruik is mijn zorg om een plek in de tuin te geven. De kruiden zijn de afdeling van Fien.

1 opmerking: