Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje


Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje. Wij zijn Fien en Aart en wonen sinds 2007 met veel plezier op de campo in het zuiden van de Costa Blanca. Genietend van het klimaat, de ruimte, de rust, het levenstempo, onze hondjes en vogeltjes en van elkaar. Kijk gerust rond in deze blog en reacties zijn altijd welkom.

donderdag 19 januari 2012

Happy hour

Een lekker overwegend zonnig dagje werd het vandaag. Er stond een bries en de temperatuur kwam uit op 16,0 graden. Uit de wind best lekker in het zonnetje.

Jij gaat vanmiddag weer biljarten met Jaap, zie Fien. Misschien is het leuk als we daarna even naar het Happy hour bij Finca El Romero gaan. Laten we elkaar daar om een uur of 6 treffen. Dan lopen Ineke en ik er wel heen en kom jij daar na je biljartmiddag ook heen, vulde ze aan. En zo gezegd, zo gedaan. Het laatste biljartpotje ¨10 over rood¨ liep een beetje uit, waardoor ik pas tegen half zeven bij El Romero kwam. Maar gezellig werd het wel. Een paar drankjes, een paar pizza´s en koffie na, maakten het weer een leuke vond.

1 opmerking:

  1. Ja kijk..... dat is het goede leven! heerlijk toch. groet Diny

    BeantwoordenVerwijderen