Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje


Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje. Wij zijn Fien en Aart en wonen sinds 2007 met veel plezier op de campo in het zuiden van de Costa Blanca. Genietend van het klimaat, de ruimte, de rust, het levenstempo, onze hondjes en vogeltjes en van elkaar. Kijk gerust rond in deze blog en reacties zijn altijd welkom.

dinsdag 17 januari 2012

Wat eten we vanavond

Afgelopen nacht heeft het toch nog lekker een poosje geregend. Er viel zo´n 3 mm water naar beneden. Vandaag was een merendeels bewolkte dag. De temperatuur stokte bij 13,7 graden bij een wind uit het noord-oosten.


Fien en Ineke hebben een paar uur aan het aanrecht in de keuken gestaan en hebben een heerlijke nasi en bami maaltijd bereid. Dat wordt dus smikkelen straks. Alby is alvast aan tafel gegaan in de hoop mee te mogen eten.

3 opmerkingen:

 1. Haha, Senna is er ook altijd als de kippen bij als we gaan eten. Gelukkig past ze niet op de stoel en op de tafel.....

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Alby kijkt verwachtingsvol wat er op tafel komt.....! Leuke hond.
  Een buitje was geloof ik wel nodig bij jullie, want las op een van de weersites dat bepaalde delen van Spanje in jaren niet zo droog zijn geweest in de winter. En de bomen en planten moeten toch ook drinken.
  Gisteren was het een prachtige dag, maar vandaag is het helemaal grijs en gaat het ook regenen.
  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je bovenste foto is niet mis! lijkt wel op het landschap waar ik vorige week was....... groet.

  BeantwoordenVerwijderen