Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje


Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje. Wij zijn Fien en Aart en wonen sinds 2007 met veel plezier op de campo in het zuiden van de Costa Blanca. Genietend van het klimaat, de ruimte, de rust, het levenstempo, onze hondjes en vogeltjes en van elkaar. Kijk gerust rond in deze blog en reacties zijn altijd welkom.

dinsdag 24 januari 2012

Het Bronspad

Weer een strakblauwe hemel werd het vandaag. Er stond bijna geen wind en de temperatuur kwam uit op 18,7 graden.

Voordat wij in 2007 in Spanje kwamen wonen, hebben we een paar jaar op het huis van Jaap en Alie gepast als zij voor een paar weken naar Nederland wilden.
In de weken dat wij daar dan waren heb ik een 50 meter lang tuinpad aangelegd. Per dag 2 uurtjes stenen wegharken uit een keiharde grond en het pad egaliseren. Na gedane dagarbeid smaakte een biertje dan voortreffelijk. Toen het pad klaar was werd het gedoopt als ´het Bronspad´. Nu staan de amandelbomen er weer langs te bloeien.


3 opmerkingen:

 1. Wees maar trots op het Bronspad. Daar ligt heel wat gedane arbeid. O.T. Vraagje hebben jullie daarom besloten om in Barbarroja te gaan wonen toen jullie je huidige woning zagen. Wij zijn daar best benieuwd naar. Dus, Aart als je ons wilt mailen graag en tot horens.
  Ook bij ons vandaag aan de Costa del Sol strakke blauwe luchten en dat is toch wel genieten.
  Saludos
  Albert

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Een prachtig pad met die bloeiende amandelboompjes!
  Wat heerlijk om dat blauw te zien na het vele grijs dat we hier hebben.
  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen