Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje


Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje. Wij zijn Fien en Aart en wonen sinds 2007 met veel plezier op de campo in het zuiden van de Costa Blanca. Genietend van het klimaat, de ruimte, de rust, het levenstempo, onze hondjes en vogeltjes en van elkaar. Kijk gerust rond in deze blog en reacties zijn altijd welkom.

zondag 1 januari 2012

Perfecte start

Een zomers begin van 2012. 21,9 graden in de schaduw, wolkenloos, nagenoeg windstil. Bijna te warm om in de zon te zitten.Vanochtend op de veranda een ontbijtje. Vogeltjes voeren. Het dripsysteem even aan, want het is al bijna een maand droog. Koffie buiten. Op de iPad een afspeellijst maken via Youtube. Nieuwjaarsborrel. Korte siesta. Hans en Nelly op de borrel. Naar German y Sonia voor een lekkere ¨avondlunch?¨. De lokale bevolking gelukkig nieuwjaar wensen. Dansen. Weer naar huis, koffie, drankje, filmpje.... wat kan een mens nog meer te wensen hebben.............

1 opmerking:

  1. Jullie wensen werden vandaag toch ruimschoots vervuld Aart en Fien! heerlijk toch? over enkele weken hopen wij ook weer van de zon te genieten, yes! Alle goeds voor jullie in het nieuwe jaar, blijf gezond en geniet!

    BeantwoordenVerwijderen