Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje


Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje. Wij zijn Fien en Aart en wonen sinds 2007 met veel plezier op de campo in het zuiden van de Costa Blanca. Genietend van het klimaat, de ruimte, de rust, het levenstempo, onze hondjes en vogeltjes en van elkaar. Kijk gerust rond in deze blog en reacties zijn altijd welkom.

maandag 2 januari 2012

Winderig

Het was erg winderig vandaag. Niet van de erwtensoep, maar gewoon de wind die buiten waait. In dit jaargetijde komt de wind meestal uit het noord-westen en blaast dan over een grote vallei zonder obstakels over ons heen. En er zaten vandaag weer een paar ferme uitschieters bij. Wel scheen de zon volop. De temperatuur bleef steken bij 17,8 graden. De vooruitzichten voor de komende week zijn echter prima. Minder wind, veel zon en weer oplopende temperaturen.

3 opmerkingen:

 1. Inderdaad wat een wind en bij ons achter werd er vrolijk een fik gestookt in de amandel boomgaard tegen ons hekwerk(2 meter er van af), heb even mijn adem ingehouden bij de enorme vlammen, maar het is goed afgelopen.De honden hebben hun longen uit het lijf geblaft bij dit enorme vuur. Heb dus brandalarmproof honden Carla

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hier in Nederland waait het vandaag flink. Een echte storm, zeker aan de kust. Maar in het binnenland gaat het ook flink tekeer en daarbij regent het ook. Wel zacht met 10 graden, maar nu kun je beter binnen blijven!
  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hallo Aart, via Herman Prins ben ik op deze site beland. Bij ons hier in Ost-Friesland waait het windkracht 12. Jaloers ben ik wel op jullie temperatuur.

  René en natuurlijk Barbara

  BeantwoordenVerwijderen