Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje


Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje. Wij zijn Fien en Aart en wonen sinds 2007 met veel plezier op de campo in het zuiden van de Costa Blanca. Genietend van het klimaat, de ruimte, de rust, het levenstempo, onze hondjes en vogeltjes en van elkaar. Kijk gerust rond in deze blog en reacties zijn altijd welkom.

vrijdag 20 januari 2012

Huisje kijken

Het werd weer een prachtige zonnige dag. Er stond weinig wind en de temperatuur piekte naar 19.0 graden. Het was goed uit te houden in het zonnetje.

¨Als je het leuk vindt, gaan we gewoon kijken hoor Ineke. Maak maar een afspraak met de makelaar¨.
Ineke en Bert hebben plannen om in Spanje een huis te gaan kopen. Zij zijn al een paar keer hier geweest en hebben al een aantal huizen bezichtigd. Ineke zit nu steeds op haar iPad makelaarssites af te struinen en stuitte op een bijzonder object. ¨Oh, dit huis zou ik best wel willen zien¨, zei ze. Nou, Ineke heeft een afspraak met de makelaar gemaakt en we zijn vanochtend het huis gaan bekijken. Alledrie zijn we er dolenthousiast over. En nee, er komt geen foto van op dit blog. We houden het stil, voor als Ineke binnenkort weer naar Spanje komt, maar dan met haar Bert. Want hij moet er natuurlijk ook wat van vinden.

Daarom vandaag een fotootje van de ondergaande zon van gisteren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten