Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje


Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje. Wij zijn Fien en Aart en wonen sinds 2007 met veel plezier op de campo in het zuiden van de Costa Blanca. Genietend van het klimaat, de ruimte, de rust, het levenstempo, onze hondjes en vogeltjes en van elkaar. Kijk gerust rond in deze blog en reacties zijn altijd welkom.

zaterdag 14 januari 2012

Weer in de olie

Een zonovergoten dag is het vandaag geworden. Er stond een straf briesje en het werd 16,8 graden. Uit de wind was het prima uit te houden.

De meter van onze stookolietank wees nog 200 liter aan. Tijd dus om de olieman de tank te komen laten bijvullen. Je moet er toch niet aan denken om zonder olie en dus zonder verwarming te komen zitten. Ook hier in Spanje kan je in de winter niet zonder verwarming. In ieder geval niet als je van een beetje comfort houdt.
800 liter verder en 760 euro armer hadden we weer een volle tank. Daar komen we de rest van het jaar wel mee door.


Zet de teller niet op nul tijdens de levering. Ik had het toch graag halverwege gedaan. 95 eurocent per liter is een stuk meer dan de 58 cent die ik in 2007 betaalde.

1 opmerking:

  1. Je wilt er toch wel comfortabel bij zitten. Maar van de olieprijzen, dus ook de benzineprijzen, wordt je niet echt vrolijk. Een liter euro 98 kost sinds gisteren € 1,75!
    Groetjes

    BeantwoordenVerwijderen