Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje


Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje. Wij zijn Fien en Aart en wonen sinds 2007 met veel plezier op de campo in het zuiden van de Costa Blanca. Genietend van het klimaat, de ruimte, de rust, het levenstempo, onze hondjes en vogeltjes en van elkaar. Kijk gerust rond in deze blog en reacties zijn altijd welkom.

zondag 15 januari 2012

Hellup

Een zonnige dag werd ons vandaag weer voorgeschoteld. Een bries en 16,2 graden. Voor morgen wordt er een bak regen verwacht. Niet echt leuk, maar wel goed voor de tuin.

We hebben vandaag geen bijzonderheden hè, zeiden wij tegen elkaar vanochtend, tot er op de iPad´s plots een bericht verscheen. Geen e-mailbericht of chat van Skype of bericht via Facebook. Nee, ¨gewoon¨ via de eigen communicatiemogelijkheid van Apple. Een bericht van Ineke uit Zeeland. Ineke is onlangs geopereerd aan haar rug en is sinds gisteravond als wandeltherapie in Benidorm aangekomen. Ze had een reisje geboekt en kwam in een vunzig groezelig hotel terecht en wilde, na een nacht van ergenis en geluidsoverlast, weg weg weg. De hostess van het reisbureau kon op ¨zondag¨ niets voor haar doen en een vlucht terugboeken naar NL zat er even niet in. Aangezien wij haar houvast in Spanje waren vroeg de lieverd om hulp. Afijn, om een lang verhaal kort te maken, zijn we naar Benidorm gereden, hebben Ineke opgehaald en de dames zitten nu na het eten samen te ¨Wordfeuden¨ aan de keukentafel met Monique.
Hoe leuk kan een dag verlopen..........

5 opmerkingen:

 1. Goede vrienden zijn goud waard, zou ik zeggen!
  Leuke foto met de hond erbij, speelt die ook mee?
  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Geweldig. Daar wordt een mens toch blij van. Lief van jullie!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Margreet en Anne jan, goud met een platina randje.
  :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jullie zijn lief! Hoop dat het allemaal goed gaat met Ineke

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Buuf...kunnen wij ook wordfeuden???

  Zo verslavend!

  BeantwoordenVerwijderen