Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje


Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje. Wij zijn Fien en Aart en wonen sinds 2007 met veel plezier op de campo in het zuiden van de Costa Blanca. Genietend van het klimaat, de ruimte, de rust, het levenstempo, onze hondjes en vogeltjes en van elkaar. Kijk gerust rond in deze blog en reacties zijn altijd welkom.

zondag 29 januari 2012

Stil

Na 2 bewolkte dagen was het vandaag weer strakblauw aan het firmament. Er stond een windje en de temperatuur kwam niet hoger dan 12,1 graden.

Het is weer stil in huis. Eerst hadden we anderhalve week vriendin Ineke als gast. Woensdag brachten we haar naar het vliegveld en donderdag hadden we er weer een rit heen om Ingrid, Mark en Aart-Jan op te halen. Jammer dat ze een paar bewolkte dagen gehad hebben, maar we hebben ons evengoed uitstekend vermaakt. Vanochtend hebben we hen weer afgeleverd op El Altet en nu is het stil in huis.

5 opmerkingen:

 1. Zeg het maar hoor,
  als jullie echt niet meer kunnen wennen kom ik gewoon terug.��

  Geniet maar lekker van de rust in huis.

  Ineke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ook wel weer even lekker toch? En anders komen wij wel hoor. :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat moet ook wel heel fijn zijn geweest met kinderen en kleinkind, geniet nog maar na...... groet Diny

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Even op adem komen ;-)
  Hier is het ook bewolkt, maar het wil niet regenen.
  We verlangen er wel naar ...

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dat zal best even een overgang zijn, maar meestal kom je toch weer snel in je dagelijkse ritme. En even rustig is toch ook lekker, zeker als je van zo'n zonnetje kunt genieten!
  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen