Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje


Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje. Wij zijn Fien en Aart en wonen sinds 2007 met veel plezier op de campo in het zuiden van de Costa Blanca. Genietend van het klimaat, de ruimte, de rust, het levenstempo, onze hondjes en vogeltjes en van elkaar. Kijk gerust rond in deze blog en reacties zijn altijd welkom.

vrijdag 27 januari 2012

Weekend Spanje

Een bewolkte en in de middag regenachtige dag werd het vandaag. Er stond niet veel wind en de temperatuur bleef steken bij een schamele 14,4 graden.

Omdat zijn vader Kees een paar dagen skiën is, had kleinzoon Aart-Jan besloten om met zijn mama Ingrid en oom Mark een paar dagen naar Spanje te komen. Papa iets leuks, dus wij ook, heeft mama gedacht. Gisteravond hebben we hen opgehaald van het vliegveld en zondagochtend vliegt het spul weer terug. Jammer dat het weer vanaf vandaag een beetje tegenvalt. Maar we vermaken ons evengoed prima hoor.

4 opmerkingen:

 1. Wat een prachtige plaatjes! En Aart Jan is zo mooi maar jullie kinderen ook.Heerlijk om het bij elkaar te hebben.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hee luitjes geniet maar lekker van elkaar ,en wat een knap kind zeg daar staan de meiden straks voor in de rij.Nou veel plezier tot snel kus MADIBO

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een lekker snotje zeg! Da's genieten hè?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Lekker snoetje en gezellige familiefoto's, dus jullie kunnen er weer even tegen, want dit mis je natuurlijk wel.
  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen