Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje


Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje. Wij zijn Fien en Aart en wonen sinds 2007 met veel plezier op de campo in het zuiden van de Costa Blanca. Genietend van het klimaat, de ruimte, de rust, het levenstempo, onze hondjes en vogeltjes en van elkaar. Kijk gerust rond in deze blog en reacties zijn altijd welkom.

zaterdag 31 december 2011

Zacht eindejaar

Vandaag werd het een beetje zomer in de winter. Op deze laatste dag van 2011 scheen de zon aan een strakblauwe hemel. De temperatuur liep op tot 20,5 graden bij een beetje wind. En de vooruitzichten voor de komende dagen laten hetzelfde weerbeeld zien.

Je moet bij ons hier op de campo echt op de kalender kijken om te beseffen dat het oudejaarsdag is. Prachtig zomerachtig weer en het mooiste: geen rondhangende jeugd met tasjes om hun nek, in de ene hand een lont en in de andere hand een stuk vuurwerk, dat om de wandelmeter argeloos knallend tot ontploffing wordt gebracht. Wij, en vooral de honden vinden het geweldig. En ook om middernacht blijft het hier (tot afgelopen jaarwisseling tenminste) rustig. De enkele vuurpijl die je in de verte ziet, is waarschijnlijk nog van een hier wonende Nederlander.

Vriend Hans doet nog een klein beetje aan de oudejaarstraditie. Hij heeft vanmiddag oliebollen en appelflappen gebakken. Dat wordt vanavond een appelflapje eten, een glaasje wijn drinken en de oudejaarsconferance kijken. Prima zo.....

Wij wensen iedereen een geweldig, gezond en gelukkig nieuwjaar.

3 opmerkingen:

  1. Eindejaarsconference?? OK, als het maar niet die van die compleet geschifte, ongelofelijk arrogante, enge Beau VED is!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Een gezond en gelukkig Nieuwjaar gewenst !

    BeantwoordenVerwijderen