Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje


Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje. Wij zijn Fien en Aart en wonen sinds 2007 met veel plezier op de campo in het zuiden van de Costa Blanca. Genietend van het klimaat, de ruimte, de rust, het levenstempo, onze hondjes en vogeltjes en van elkaar. Kijk gerust rond in deze blog en reacties zijn altijd welkom.

dinsdag 13 december 2011

18 uur NLBest een redelijke winterdag in Spanje vandaag. Een beetje wind, licht bewolkt en 15,4 graden.


Mijn oude testament dateerde nog van zo´n 25 jaar geleden en voldeed niet meer aan de eisen als je in Spanje woont. Daarom is er een nieuw opgesteld. Ik moest echter wel even heen en weer naar Nederland om er een handtekening onder te zetten. Om het allemaal af te ronden voordat de dure december vliegtickets gaan gelden ben ik gisteren naar Schiphol gevlogen en vanochtend vroeg weer terug naar huis. Zoon Mark haalde mij op van Schiphol en heeft mij gebracht waar ik zijn moest. Na de ondertekening hebben we de notaris gedag gezegd en zijn naar dochter Ingrid, schoonzoon Kees en natuurlijk kleinzoon Aart-Jan gegaan, waar we de rest van de avond vertoefd hebben. En om half zes vanochtend ben ik door Kees weer naar Schiphol gebracht. Om half elf vanochtend zat ik weer thuis aan de koffie. Ik ben nog net geen 18 uur in Nederland geweest. (en voor de wintertijd is dat lang genoeg, hoewel ik die kleine wel mee had willen nemen)

Bij thuiskomst trof ik een heel welkomstcomité aan. Leo had de gerepareerde zwembadpomp al weer teruggebouwd en Monique en Albert hadden dropjes voor Fien meegenomen vanuit Nederland. Het comité was er dus niet voor mij.....

5 opmerkingen:

 1. Ik heb er geen verstand van, maar volgens mij is het Oude Testament een stuk ouder... ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. @Leo: Daarom heb ik het ook met bescheiden kleine letters geschreven

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wow, twee blije mensen! een korte vakantie in Nederland...........

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Euh ... Dat was een quicky!
  Ben ook voor dezelfde reden een apostilla gaan halen in Brussel, maar ik was toen drie dagen onderweg.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk die foto opa Aart met kleinzoon. Op onze log staat er één van de kleinzoon als Petje Pitamientje.
  Saludos
  Albert

  BeantwoordenVerwijderen