Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje


Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje. Wij zijn Fien en Aart en wonen sinds 2007 met veel plezier op de campo in het zuiden van de Costa Blanca. Genietend van het klimaat, de ruimte, de rust, het levenstempo, onze hondjes en vogeltjes en van elkaar. Kijk gerust rond in deze blog en reacties zijn altijd welkom.

vrijdag 30 december 2011

Plantenbak 2

Eem strakblauwe lucht, een windje en ¨slechts¨ 15,4 graden maakten dat het in de wind frisjes aanvoelde. Uit de wind was het natuurlijk hartstikke warm.

Een goede week geleden, op 22 december schreef ik een stukje over het verzamelen van keien om daarmee een plantenbak te metstelen. Nou, in grote lijnen is hij nu klaar. 5 meter lang, 1 meter breed en zo´n 40 cm diep. En de kosten; 7 hele euro´s aan zand en cement, want de stenen liggen hier voor het oprapen. Nu alleen nog afvoegen en vullen met 2 kuub aarde. Dat laatste wordt nog best een klusje, want aarde uit eigen tuin gaat niet zo goed lukken, omdat alles in borders verwerkt is. Maar ik heb een flinke aanhanger en bij vriend Jaap kan ik net zoveel wegscheppen als ik nodig heb.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten