Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje


Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje. Wij zijn Fien en Aart en wonen sinds 2007 met veel plezier op de campo in het zuiden van de Costa Blanca. Genietend van het klimaat, de ruimte, de rust, het levenstempo, onze hondjes en vogeltjes en van elkaar. Kijk gerust rond in deze blog en reacties zijn altijd welkom.

vrijdag 16 december 2011

Wind en wijn

Een beetje onstuimig windje blies er vandaag met flinke uitschieters. Het werd 16.0 graden. Het blijft winderig komend weekend.

In Hondón de las Nieves zijn 2 bodega´s. Een wat oudere kleine en een grote die er nu ook al weer een paar jaar staat. Meestal kopen we de wijn bij de kleine, maar de grote is meer een bezoekje waard, vooral als je gasten hebt. Je kan er namelijk niet alleen lekkere wijn kopen, maar binnen is de grote ruimte tevens ingericht als een wijnmuseum. En zo vang je 2 vliegen in 1 klap; een excursie voor je gasten en je wijn voor een week.3 opmerkingen:

  1. Krijg wel steeds meer heimwee......Maar als het er op aan komt, kies ik voor Frankrijk......!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ziet er interessant uit en zeker de moeite waard om je gasten dit te laten zien. En de wijn zal van allebei de bodega's wel smaken...!
    Groetjes

    BeantwoordenVerwijderen