Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje


Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje. Wij zijn Fien en Aart en wonen sinds 2007 met veel plezier op de campo in het zuiden van de Costa Blanca. Genietend van het klimaat, de ruimte, de rust, het levenstempo, onze hondjes en vogeltjes en van elkaar. Kijk gerust rond in deze blog en reacties zijn altijd welkom.

maandag 26 december 2011

Kerstdiner

Rustig ¨winterweer¨ was het vandaag. Een zonnetje en een wolkje. Bijna geen wind en een maximum temperatuur van 16,5 graden. Gisteren werd nog 17,2 graden bereikt.

De eigenaren Thomy en Jean Philipe van het pas geopende B&B El Romero bij ons in Barbarroja organiseerden dit jaar een kerstdiner. Toen de boys nog een B&B runden in Alqueña hebben we regelmatig bij hen van een dinertje genoten. We wisten dus al dat zij kwaliteit leveren.
We doen het eigenlijk nooit, maar dit jaar besloten we met 5 koppels om bij het kerstdiner van El Romero aan te schuiven. Geen van ons hoefde thuis zich uit te sloven om wat lekkers klaar te maken en bij thuiskomst stond er ook geen vuile vaat te wachten. Gisteravond hebben we ons van 8 tot 11 lekker laten verwennen.
Het zou best kunnen dat we volgend jaar weer zoiets doen......De prille jeugd vermaakte zich ook prima

Ik ben door vriendin Alie versierd

2 opmerkingen:

  1. rood staat je niet zo goed... ze had een andere kleur moeten kiezen.. hahaha maar het ziet wel gezellig uit daar bij jullie! vandaag bij ons 11 graden en grijs en grauw weer dus de kaarsjes aan en met opa en oma en de kinderen heerlijk gesmuld! (op ons vakantieadres is het 22 gr. !!! hmmmm.)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ziet er gezellig en ook lekker uit zo op de foto's. Je bent mooi versierd door Alie. Gelukkig hebben ze je daarna niet in de boom gehangen!!
    Hier hadden we beide kerstdagen grijs weer met miezerregen, dus niet echt feestelijk, maarja niet elk jaar sneeuw!
    Groetjes

    BeantwoordenVerwijderen