Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje


Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje. Wij zijn Fien en Aart en wonen sinds 2007 met veel plezier op de campo in het zuiden van de Costa Blanca. Genietend van het klimaat, de ruimte, de rust, het levenstempo, onze hondjes en vogeltjes en van elkaar. Kijk gerust rond in deze blog en reacties zijn altijd welkom.

vrijdag 9 december 2011

Zicht op Hondón de las Nieves

Een wat mindere dag is het vandaag geworden. Een beetje sluierbewolking zorgde er mede voor dat de temperatuur bleef steken bij 16,4 graden. Gelukkig stond er weinig wind.
                                     Zicht op de kerk van Hondón de las Nieves

Ik wil nog een stel kerstkaarten kopen, want we hebben er niet meer, zei Fien. Nou dat kwam mooi uit. Ik wilde toch even naar Aspe om bij de cooperativa een paar zakken mest te kopen. En vlak bij de cooperativa is zo´n Chinese winkel. En daar zullen ze heus wel betaalbare kerstkaarten hebben. Wij vanochtend op pad en omdat we toch door Hondón de las Nieves rijden om in Aspe te komen, hebben we daar meteen maar een bezoek gebracht aan de bodega om weer wat wijn in te slaan. Het rondje boodschappen was geslaagd, want Fien kan kerstkaarten schrijven en ik kan de tuin in om de bomen en planten weer wat voeding te geven. En om dat te vieren nemen we een lekker glaasje wijn.
                           Zicht op de kerk van Hondón de las Nieves

2 opmerkingen:

  1. Geniet er maar lekker van groetjes vanuit Nederland kus MADIBO

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Zo wordt boodschappen doen nog een leuk uitje.
    En een glaasje wijn tot slot is ook nooit weg!
    Groetjes

    BeantwoordenVerwijderen